Skip navigation MENU

Reisbureau's Schotland

Om je op weg te helpen volgt hieronder een overzicht van de beste reisbureau’s voor Schotland. Deze reisbureau’s zijn geselecteerd op aanbod, kwaliteit en prijs. Wanneer je op een button klikt, ga je direct en zonder enige vorm van reclame door naar de Schotland rondreizen van de betreffende aanbieder.De Jong Intra

De jong Intra Vakanties is een allround touroperator. Het aanbod wordt gekenmerkt door een goede balans tussen prijs, kwaliteit en keuzemogelijkheden. Rondreizen door het hart van Schotland!

De Jong Intra


kras

Kras Reizen

Kras biedt tientallen reizen aan naar Schotland. Je kunt kiezen uit busrondreizen en autorondreizen die je individueel of in groepsverband kunt afleggen. Kras is een betrouwbare reisorganisatie aangesloten bij SVGR en ANVR.

Kras Reizen

Tui

Tui (voorheen Arke) is een populaire reisaanbieder met een ruim aanbod Schotland reizen. Tui is een echte all-rounder met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Naar Tui

Pharos Reizen

Pharos Reizen is een dochteronderneming van de ANWB en is gespecialiseerd in autoreizen. Reizen naar Schotland vanaf € 319.

Pharos Reizen


Acsi Reizen

Acsi reizen is bijna 50 jaar specialist op het gebied kampeerreizen. Ben je geïnteresseerd in een actieve vakantie door Schotland? Neem dan een kijkje op de site van Acsi reizen.

Acsi Reizen

SNP reizen

SNP is een partner van de ANWB, net als Pharos reizen. SNP is niet de goedkoopste, maar de reizen zijn van goede kwaliteit en veelzijdig. Je kunt er terecht voor themareizen gericht op vogels spotten of fotografie, maar SNP verzorgt ook wandelvakanties naar Schotland, gericht op ieder niveau. Kortom, SNP reizen is een aanrader voor je Schotland reis!

SNP reizen

Zelf je rondreis samenstellen

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je reis naar Schotland samen te stellen. Hieronder volgt een overzicht met tips voor autoverhuur, vliegtickets en veerdiensten die apart te boeken zijn.

CarDelMar

Het autoverhuurbedrijf CarDelMar werkt samen met alle grote namen, zoals Hertz, Alamo en Europcar. Uit de klantbeoordelingen blijkt dat CarDelMar een goede prijs/kwaliteit evrhouding biedt.

Auto huren bij CarDelMar

Vliegtickets

Bij Vliegtickets kun je tickets boeken van alle grote luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM, Easy Jet, TUI en British Airways. Vliegtickets heeft een duidelijke website en is transparant over de kosten.

Vliegtickets bestellen

DFDS Seaways

DFDS Seaways het grootste scheepvaartbedrijf van Noord-Europa. Je vaart vanaf IJmuiden naar Newcastle, vanwaar je de reis door Schotland kunt starten. Je kunt je eigen auto meenemen aan boord!

DFDS Seaways

Booking.com

Booking.com is een bekende internationale website waar je accommodaties kunt regelen voor je Schotland vakantie. Voordelen: Geen reserveringskosten, zeer uitgebreid aanbod, eenvoudig bestelproces.

Booking.com