Skye Quiraing hil

Over ons

Over Rondreis-Schotland.nl

Als grote liefhebbers van Schotland hebben we op Rondreis-Schotland.nl geprobeerd al onze kennis samen te voegen op één website. Ons team bestaat uit twee reisliefhebbers die na één reis naar Edinburgh en de omgeving om de hoofdstad waren verkocht: Schotland moeten we veel vaker gaan bezoeken! En zo geschiedde, we hebben hierna o.a. nog losse reizen gemaakt naar Skye, de Shetland Eilanden en de Orkney Eilanden. Ook hebben we de grootste stad van het land bezocht, Glasgow. Al ligt onze voorkeur nog steeds bij de hoofdstad. Alle indrukken en kennis uit deze tripjes hebben we samengevoegd op één website: Rondreis-Schotland.nl!

Na één reis naar Edinburgh en de omgeving om de hoofdstad waren we verkocht: Schotland moeten we veel vaker gaan bezoeken!

Om het boeken van een rondreis naar Schotland een stuk eenvoudiger te maken hebben we niet alleen een complete reisgids met informatie over leuke bestemmingen gemaakt op Rondreis-Schotland.nl, maar vind je ook het reisaanbod van meerdere reisaanbieders. Wij vonden het persoonlijk erg vervelend dat een vakantie boeken vaak gepaard gaat met het bezoeken van tientallen websites. Door onze handige overzichtspagina’s vind je in één oogopslag direct de juiste reisbureaus voor een reis naar Schotland. Zo is jouw volgende reis binnen no-time gevonden!

Heb je vragen naar aanleiding van het bezoek van onze website? Neem via deze pagina contact met ons op.

Rondreis Schotland - © 2024