Home Reisbureaus De Jong Intra

De Jong Intra

De Jong Intra is een ervaren reisaanbieder met een zeer gevarieerd reisaanbod. Het online reisbureau begon in 1972 en was vooral actief als organisatie die busreizen organiseerde, in de loop der jaren is het aanbod zo uitgegroeid dat je nu voor allerlei mooie reizen bij de Jong Intra aan het juiste adres bent. Van stedentrips naar Edinburgh tot verre reizen naar Azië. De busreizen blijven wat ons betreft nog altijd zeer uniek bij de Jong Intra, deze staan bekend om de goede verzorging en gaan langs de mooiste routes in bestemmingen in binnen- en buitenland. Wil je iets unieks? Dan kan je ook de vliegbusreizen van de organisatie overwegen, hierbij vlieg je eerst naar het land van bestemming en stap je daar in de bus om de mooiste plekken te ontdekken. Het voordeel hiervan is dat je de langste reis met de bus vliegt, waardoor je eigenlijk alleen de voordelen van busreizen gaat ervaren: heerlijk met een groep een land ontdekken!

Busreizen, stedentrips & fly drives naar Schotland

Van plan om met De Jong Intra Schotland te ontdekken? Dan kun je kiezen uit busreizen, stedentrips naar Edinburgh en fly-drives. Er worden meerdere busreizen georganiseerd naar Schotland, deze verschillen qua reisprogramma en qua reisduur. Een van de populairste reizen is bijvoorbeeld de ‘Highlands en Hebriden’ waarbij je alle hoogtepunten van de Schotse Hooglanden en bekijkt. Deze reis duurt 12 dagen en is echt een uitkomst voor liefhebbers van de natuur. Het leuke aan de busreizen is dat je met een leuke groep samen een land ontdekt, dit levert vaak veel leuke contacten op!

Ga je liever met de huurauto op pad? Dan zijn de fly-drives van De Jong Intra een leuke optie! Hierbij vlieg je eerst naar Schotland (vaak naar Edinburgh of Glasgow), staat er een huurauto klaar op het vliegveld en kun je vervolgens vanuit daar de mooiste plekken van het land ontdekken. De fly-drives verschillen allemaal qua route en reisduur, zo hebben sommige bijvoorbeeld meer de focus op natuur en staan andere reizen weer helemaal in het teken van Whisky. Het leuke van de reisprogramma’s van De Jong Intra is dat deze door echte specialisten zijn samengesteld, waardoor je altijd de mooiste plekken ontdekt en direct in die regio’s verblijven geregeld hebt. In de meeste reizen zitten ook enkele excursies inbegrepen!

Tot slot biedt de Jong Intra ook stedentrips aan naar Edinburgh, inclusief vlucht. De Schotse Hoofdstad leent zich uitstekend voor een stedentrip, waarin je uiteraard het wereldberoemde Edinburgh Castle kunt bezoeken, kennis kunt maken met de Schotse pubcultuur én de beroemde Royal Mile kunt bewandelen.

Top 3 rondreizen naar Schotland van de Jong Intra

Rondreis Schotland - © 2024