Home Reisbureaus Djoser Reizen

Djoser Reizen

Djoser Reizen is een ervaren reisorganisatie en mag met recht een begrip in de reiswereld genoemd worden. Of je nu ver weg wil reizen naar een exotische bestemming of liever dichterbij huis blijft, Djoser biedt reisbelevingen aan naar bestemmingen over de hele wereld. Met de groepsrondreizen van Djoser ervaar je het gemak van goed geregeld vervoer, ervaren reisleiding en goede verblijven, terwijl er genoeg ruimte blijft voor individuele vrijheid. Djoser biedt avontuurlijke en duurzame reizen, waarbij respect voor de lokale bevolking en de natuur hoog in het vaandel staan. Ook naar Schotland biedt Djoser unieke rondreizen aan, met in het bijzonder wandelvakanties! Lees op deze pagina meer over Djoser en waarom je hier een leuke rondreis naar Schotland zou moeten boeken.

Waarom een rondreis boeken bij Djoser reizen?

 1. Kleinschalige groepsreizen
  Djoser organiseert groepsreizen in kleine groepen, waardoor persoonlijk contact, flexibiliteit en vrijheid gegarandeerd zijn.
 2. Veel individuele vrijheid
  Tijdens de reis heb je veel individuele vrijheid om je eigen plan te trekken en zelf dingen te ontdekken.
 3. Goed georganiseerd
  Djoser zorgt voor goed georganiseerd vervoer en verblijf, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.
 4. Duurzaam toerisme
  Djoser streeft samen met lokale partners naar duurzaam toerisme en respect voor de lokale bevolking en natuur.
 5. Avontuurlijke bestemmingen
  De reisorganisatie biedt avontuurlijke reizen aan naar bestemmingen buiten de gebaande paden, waar je de cultuur, natuur en lokale bevolking écht leert kennen!

Unieke reisbelevingen in Schotland? Ga op wandelreis met Djoser!

Djoser biedt verschillende rondreizen naar Schotland aan, van groepsreizen tot wandelvakanties. Het leuke aan de groepswandelvakantie van Djoser is dat je de mooiste landschappen van Schotland met een groep, grotendeels te voet ontdekt. Ondanks het onstuimige weer in Schotland, is de natuur te voet ontdekken wat ons betreft bij uitstek de beste manier om de echte schoonheid van het land te ontdekken.

Over de 8-daagse wandelreis naar Schotland

Deze 8-daagse wandelreis naar Schotland met Djoser biedt jou de kans om de adembenemende natuur van de Schotse Hooglanden te ervaren. Je verkent de dramatische landschappen van Glencoe en maakt een tocht langs de oever van Loch Ness. Tijdens de reis bezoek je historische plekken zoals Edinburgh en het middeleeuwse stadje Pitlochry. De wandelroutes nemen je mee door schilderachtige valleien, langs kristalheldere meren en imposante kastelen. Met een combinatie van natuurlijke pracht, Schotse geschiedenis en actieve wandelingen, wordt deze reis een onvergetelijke ervaring!

Bekijk direct alle rondreizen naar Schotland van Djoser

Rondreis Schotland - © 2024