Home Reisbureaus OAD Reizen

OAD Reizen

OAD Reizen is een bekende reisorganisatie die al jarenlang vakanties aanbiedt voor verschillende bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar een leuke busrondreis of een actieve wandelvakantie, bij OAD Reizen ben je aan het juiste adres! Met hun uitgebreide aanbod aan reizen en diverse bestemmingen, zorgen ze ervoor dat elke reiziger de perfecte vakantie kan vinden. Je kunt met OAD Reizen bovendien zorgeloos op vakantie, de reisorganisatie is aangesloten bij zowel het ANVR als het SGR, waardoor je als reiziger verzekerd bent van je garanties. De rondreizen van OAD Reizen worden zorgvuldig begeleidt door ervaren reisleiders en chauffeurs, waardoor de rondreizen soepel verlopen. Hieronder vind je meer informatie over OAD Reizen en de rondreizen naar Schotland die worden aangeboden door deze organisatie!

Het reisaanbod van OAD Reizen naar Schotland

Oad Reizen biedt meerdere reismogelijkheden voor een leuke rondreis naar Schotland. Uiteraard staat de reisorganisatie bekend om de busreizen die worden georganiseerd naar bestemmingen over heel Europa, zo ook naar Schotland. Echter kun je er ook terecht voor een mooie wandel of treinreis naar het adembenemende Schotland, waarmee reizigers de diversiteit en schoonheid van dit betoverende land kunnen ontdekken. Met zorgvuldig samengestelde routes, Nederlandssprekende reisleiders en diverse accommodaties, biedt Oad Reizen een breed scala aan mogelijkheden om Schotland te verkennen, of het nu gaat om wandelvakanties, groepsreizen, treinreizen of muziekreizen.

Wandelreizen

Van de uitgebreide “Grand Tour Schotland” die 14 dagen duurt en inclusief alle overtochten en verblijf op de Hebriden, tot de meer avontuurlijke “Wandelen Scottish Highlands & Islands” waarbij deelnemers onder leiding van Carin Rosseboom de Cairngorms NP en het eiland Orkney verkennen tijdens een unieke wandelrondreis.

Busreizen

Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer uitgebreide reis, biedt de “Rondreis Engeland, Wales & Schotland” een 13-daagse ontdekkingstocht langs vier nationale parken en iconische steden zoals Oxford, Edinburgh, York en Cambridge, allemaal begeleid door een Nederlandssprekende reisleider. De “Busreis Wilderness Scotland” van 6 dagen naar Pitlochry belooft een intieme ervaring met hoogtepunten zoals een Highland Safari, een bezoek aan het Red Deer Park en Argaty Red Kites, en omvat ontbijt en diner tijdens overtochten ter waarde van € 100 per persoon.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een meer culturele reis, biedt “Rondreis Hoogtepunten van Schotland” gedurende 10 dagen met hoogtepunten zoals een unieke sheepdog show, alles onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider. Oad Reizen heeft ook gedacht aan vlieg-rondreizen, zoals de “Vlieg-rondreis Hoogtepunten van Schotland” van 8 dagen, waarbij reizigers niet alleen met de bus, maar ook met het vliegtuig Schotland verkennen, met hoogtepunten zoals een whiskyproeverij, sheepdog show en een boottocht over het meer van Loch Ness.

Treinreizen

Treinliefhebbers kunnen de “Treinenreis Noord-Engeland & Schotland” overwegen, een 10-daagse reis met 7 treintrajecten en Nederlandssprekende Oad reisleiding. Jaarlijks wordt ook het unieke Edinburgh Military Tattoo evenement georganiseerd, een unieke ervaring waar Oad Reizen de “Muziekreis The Royal Edinburgh Military Tattoo” van 5 dagen naar aanbiedt, deze reis is inclusief tickets voor de Military Tattoo en een unieke vuurwerkshow!

Ervaren Nederlands sprekende reisleiding, kom alles te weten over de reisbestemming!

OAD Reizen onderscheidt zich door de inzet van uitstekende Nederlandssprekende reisleiders die een onmisbare toegevoegde waarde bieden aan elke reiservaring. Deze deskundige reisleiders zijn meer dan gidsen; ze zijn jouw venster naar de lokale cultuur, tradities en geschiedenis op elke bestemming. Met enthousiasme delen ze boeiende weetjes en interessante feiten, waardoor je een dieper begrip krijgt van de plekken die je bezoekt. Wat OAD Reizen echt onderscheidt, is de zorgeloze vakantie-ervaring die de reisleiders mogelijk maken. Ze regelen alle details, van uitstapjes tot transport en hotelarrangementen, waardoor jij je volledig kunt concentreren op het genieten van de prachtige omgeving samen met je reisgenoten!

De gezelligheid die wordt gecreëerd door het team van geweldige reisleiders draagt bij aan het vormen van onvergetelijke herinneringen met medereizigers. Of je nu deelneemt aan een busreis, vlieg-rondreis of wandelavontuur, de reisleiders van OAD zorgen voor een positieve en aangename sfeer. Bovendien zorgt de ervaring en expertise van de chauffeurs, die al 100 jaar lang een integraal onderdeel zijn van OAD, ervoor dat reizigers veilig en comfortabel op weg gaan. Met goed opgeleide chauffeurs die de bestemmingstaal spreken en vertrouwd zijn met het landschap en de cultuur, biedt OAD een ongeëvenaarde reiservaring waarbij elke reiziger in goede handen is.

Rondreizen top 5 van OAD Reizen

Rondreis Schotland - © 2024